Kostim kao stvoren za nju

Nina Badrić javila se iz Crne Gore fenomenalnom fotografijom u neobičnom badiću: ''Prva noga estrade!''

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 8 Nina Badrić +22 Nina Badrić - 3 Galerija

Nina Badrić pohvalila se zgodnom figurom u jednodijelnom šarenom badiću i zadobila mnoštvo komplimenata.

Pjevačica Nina Badrić podijelila je fotografiju iz Crne Gore u neobičnom badiću prepunom raznih boja.

Pogledaj i ovo Nina Donelli - 2 ''neka balada možda...'' Mlada slovenska zvijezda otkrila nam je s kojom bi hrvatskom pjevačicom voljela snimiti duet: ''Ona mi je stvarno veliki uzor!''

Pozirala je sjedeći na betonskim stepenicama i tako je pokazala svoje duge vitke noge i preplanuli ten. Kao modni dodatak nosila je smeđe sunčane naočale.

"Dobro jutro radni narode Crne Gore", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Mirza Mustafagić odmah joj je uputio komentar: "Prva noga estrade", a ni pratitelji nisu ostali ravnodušni:

"Moja ljepotica", "Vrlo lijepa", "Kostim kao stvoren za tebe", "Savršena si", "Bomba".

Nina u posljednje vrijeme rado nosi crvene kombinacije, a nedavno je baš u jednoj privukla svu pozornost na nastupu u Splitu.

Riječ je o kombinezonu zanimljivog kroja s prorezima na nogama i bez naramenica, a na tkanini bijele boje kombinezon je bio popunjen s puno crvenih usana koje su predstavljale poljupce.

Nina je nedavno proslavila i svoj 50. rođendan, koji je s nestrpljenjem očekivala, a dugo je najavljivala kako će proslava biti poput male svadbe.

Mnogo pompe izazvala je i Ninina bijela haljina s velikim ukrasom na trupu, a Nina je za IN magazin otkrila koje je značenje haljine koju je nosila.

''E, pa, ovo je haljina koja ima jednu posebnu priču. Ja sam si je naručila sebi za rođendan još prije četiri mjeseca, novosadski dizajner Mihano Momoza, koji je mene odavno oduševio svojim kreacijama. Onda sam ga nazvala i rekla da želim baš tu haljinu, haljinu cvijet za svoj rođendan jer mi simbolizira novi život i mora biti u bijeloj boji i to je bilo to'', otkrila je Davoru Gariću.

Na proslavi jubilarnog rođendana bili su mnogi poznati koji su njezini dobri prijatelji, a pjevačica je rekla kako je proslavom jako zadovoljna, a sada kreće u nove pobjede.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 4 Celebrity Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo Sara Jo Sara Jo Sara Jo +27 Sara Jo na Fusion festivalu - 1 Celebrity Pjevačica koju regija obožava u prozirnom korzetu pokazala je raskošne grudi, nedavno je pjevala u Splitu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene