Nina Badrić prisjetila se odmora u jednom od najpoznatijih rajskih otočja.

Galerija


Kao i većini ljudi i pjevačici Nini Badrić (47) teško pada izolacija zbog koronavirusa, pa sebe i fanove uveseljava dijeljenjem uspomena na Instagramu. 

Vezani članci Mladen Novosel Zbrka zbog nedjelje i blagdana: "Ako trgovački lanci budu radili ove nedjelje, kršit će Zakon o radu, a kazne su rigorozne" Život u samoizolaciji Znanstvenik iz Vladina Savjeta za borbu protiv pandemije: "Da smo mjere uveli mjesec dana kasnije imali bismo 500 mrtvih"

"Prošle godine Karibi. Ove Korona i Karantena, a i Korizma. Iduće godine Katarza? Sve je u znaku slova K! Dolje na slici Kornjača na Karibima", napisala je Nina pokraj fotografije na kojoj uživa u jednom od najpoznatijih rajskih otočja. 

Njezina objava je razveselila fanove i prijatelje. "A ovo sve sada i je svojevrsna katarza, a umalo je bila i kataklizma!", komentirala je pjevačica Ivana Marić. 

Fanovi su istaknuli da je dobro što je kod Nine i dalje prisutan humor, ali i osvrnuli se na njezin izgled. "Prekrasna slika", "Dušo znanosna", "Divno", "Ljepoto", "Najljepša", "Opa, ljepotica. Bravo", komentirali su. 

Domaći glumac napravio profil na društvenoj mreži kako bi zatražio pomoć nakon potresa