Nina Badrić podijelila je nekoliko fotografija sa svog odmora na Britanskim Djevičanskim otocima kojeg se voli prisjetiti kada su u Hrvatskoj kišni dani.

Galerija


Nina Badrić priznala je svojim obožavateljima što joj pomaže kada je tmurno vrijeme u Lijepoj našoj i podijelila je jednu lijepu uspomenu. 

Vezani članci Nina Badrić - 1 Zbog najnovije fotografije Nini Badrić poručili da je pravi praznik za oči, sunce i more dobro joj čine Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Domaći pjevači koji svoju vjeru svjedoče kroz duhovnu glazbu: Evo koji su naši glazbenici obradili pjesme vjerske tematike

"Kada su ovakvi kišni dani, u mislima pobjegnem na najljepše mjesto na kojem sam bila. Čuveni otok Necker smjestio se na Britanskim Djevičanskim otocima i istinski je raj na Zemlji. Gdje vi putujete u svojim mislima?", upitala je pjevačica. 

48-godišnja Nina je još jednom zablistala u svom prirodnom izdanju na jednoj od fotografija koje je objavila, a pratitelji su joj odgovorili na pitanje. 

"Nije tu loše", "Prelijepo", "Na pusti otok", "Zbilja lijepo mjesto za pobjeći", "Predivna si, "Preslatka si", napisali su.

Neki su spomenuli da bi otišli na Hvar gdje Badrić već tradicionalno provodi ljeta jer tamo ima vikendicu. Dio pratitelja je komentirao i kako ih lijepa, bijela haljina pjevačice podsjeća na vjenčanicu. 

Inače, Nina je nedavno svojom fotografijom na Instagramu sve oborila s nogu, a pratitelje je osim licem bez gotovo ijedne bore, očarala i vitkom figurom koju je istaknula u zlatnoj mini haljini.

"Kako si lijepa", "Blistaš", "Wow Nina", "Koji sjaj", samo je djelić komplimenta koje je dobila ispod fotke na kojoj je svoju prirodnu ljepotu naglasila minimalnim make-upom te je kosu svezala u jednostavni rep.

Razišli se Zvonimir i Leonarda Boban: Poslije 28 godina braka odlučili su živjeti odvojeno

Ova influencerica iz Zagreba zaintrigirala je svjetske medije jer tvrdi da nikad ništa nije operirala, što vi kažete?