Nina Badrić progovorila je o pjesmi 'Želim živjeti' koja se zalaže za život svakog začetog djeteta, nakon što su u javnosti krenule lavine komentara. Izjavu je Nina dala srbijanskim medijima, a osvrnula se i na komentar Danijele Dvornik.


Posljednjih dana podiglo se puno prašine oko spota koji se zalaže za život svakog začetog djeteta. Nina Badrić jedna je od glavnih akterica priče, a sve je poprimilo skandalozan kontekst ono trena kada se oko svega oglasila Danijela Dvornik.

Vezani članci Danijela Dvornik Danijela Dvornik objavila stihove voljenog supruga: "Ono kad se gadno posvađate i dobiješ pjesmu" Nina Badrić Nina Badrić u šoku: Ukrali joj identitet i koriste ga za reklamiranje proizvoda s kojim ona nema nikakve veze

Nina je boravila u Beogradu gdje su se novinari također osvrnuli na estradni rat u Hrvatskoj. 'To je teška tema i mislim da nije ni vrijeme ni mjesto o njoj govoriti. Ono što želim reći je da nikad u životu nisam bila netko tko širi bilo kakav govor mržnje, uvijek ću dići palac gore za ljubav', kazala je Nina.

Nina je prokomentirala i status supruge pokojnog Dina Dvornika. 'Mislim da dovoljno govori to što je Danijela izbrisala svoj status na Facebooku, i već je samim time napravila štetu. Ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje', kazala je Nina za PRVU TV te nadodala kako u životu pazi tko joj plješće.

'Želim živjeti' - pjesma koja je izazvala lavinu reakcija u javnosti

Podsjetimo, Alan Hržica, sestre Husar, Shorty i Nina Badrić snimili su spot za singl 'Želim živjeti' kojim se nastoji odvratiti žene od pobačaja. Krenuli su se oglašavati protivnici tog poteza. 'To je pjesma koja ima zadatak ohrabriti ljude. Radi se o dobronamjernoj pjesmi kojom želimo ohrabriti mlade žene koje su u dvojbi roditi ili ne', kazala je tada Marija Husar.

Zalažu se za život svakog djeteta. Pjesmu su darovali inicijativi '40 dana za život', koja nastoji odvratiti žene od pobačaja. 'Nikoga ne osuđujemo niti se vezujemo za politiku niti nekakve udruge. To je osjetljiva i bolna tema, a ženama koje su imale abortus to je velika rana. Ako jednu osobu potaknemo da ne napravi abortus, naša je misija uspjela. Ako se osvrnemo i na pitanje nataliteta u našoj zemlji, onda je i to dodatni motiv', kaže Marija koja se s kolegama uključila u ovu priču.

Što je sve Nina Badrić rekla na ovu temu pogledajte u priloženom videu: