Nina Badrić zaljubljena je i sretna već godinu dana, a sada je odlučila progovoriti o ljubavnoj vezi s livanjskim poduzetnikom.

Galerija


Za hrvatsku pjevačicu Ninu Badrić vrijeme kao da je stalo. 45-godišnja Nina iza sebe ima bogatu i ispunjenu glazbenu i radnu karijeru, a unatoč tome niti jednu boru na licu. I sama priznaje kako za vanjski izgled, sjaj u očima i vlastiti mir ipak nije sama zaslužna.

Nina Badrić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Nina Badrić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Vezani članci Šime Mazić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Zbog priče barbe Šime pustit ćete suzu: "Znam da će umrijeti, ali molim vas, nemojte da to bude sada" Slika nije dostupna Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće

Nedavno je otkriveno kako je Nina već godinu dana u sretnoj vezi s poduzetnikom Tinom Bralom, a odnedavno na njezinoj ruci sjaji dijamant. “Sretna sam. I to je sve što ću reći“, izjavila je Nina za Story.

Nagađanja o dijamantnom prstenu kao zaručničkom pjevačica nije potvrdila već je tu informaciju odlučila zadržati samo za sebe.

Nina Badrić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)
Nina Badrić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

Podsjećamo, Nina iza sebe ima propali brak s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem, od kojeg se razvela 2012. godine, a uskoro bi joj se možda mogao dogoditi novi.

“Brak mi se nikako ne može dogoditi slučajno. To je odluka. Ljubav, poštovanje, povjerenje, razumijevanje i sličnost karaktera svakako obećavaju sretne dane i godine“, izjavila je pjevačica za Story.