Podijelila svoju ideju

Nina Badrić predložila što da gradovi naprave kad već nema organiziranog dočeka Nove godine, dobila veliku podršku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić na Instagramu je napisala da bi sada svaki grad mogao izdvojiti novac za liječenje bolesne djece, s obzirom na to da nema organiziranog dočeka Nove godine.

Pjevačica Nina Badrić još prije nekoliko mjeseci upozorila je na probleme s kojima se susreću glazbenici zbog pandemije koronavirusa, a na svom se Instagramu sada oglasila i o novim mjerama kojima se zabranjuje rad kafićima, restoranima i noćnim klubovima. "Pjevat ćemo pod tušem do daljnjega, samo da smo zdravi i živi i da nam je duh uvijek pozitivan! Čuvajte se i pazite se. Proći će i ovo", napisala je Nina prije nekoliko dana te se osvrnula i na proslavu Nove godine.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

"Hajde sada pošto nema organiziranog dočeka Nove godine, da svaki grad izdvoji novac i uplati za liječenje bolesne djece. Širi dalje", napisala je pjevačica na Instagramu te je pokupila brojne pohvale.

Podsjetimo, Nina Badrić je u srpnju ove godine snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao. Nekolicina ljudi u komentarima je Nini savjetovala da pronađe drugi posao, a društvenim se mrežama širio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u objavi poslije toga.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao James Hetfield Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 +1 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Celebrity Bio žena ili muškarac, uvijek rasturi, a bonus je kad pokaže istrenirani torzo: "Ovo je bio gušt slušati i gledati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene