Nina Badrić objavila fotografiju na kojoj pozira samo u sakou.

Galerija


Nina Badrić iznenadila je svoje obožavatelje i na profilu na Instagramu objavila jednu od najizazovnijih fotografija dosad, na kojoj pozira odjevena samo u crni sako.

Vezani članci Nina Badrić Nina se u badiću prisjetila toplijih dana, poručili joj da nema ljepše od nje: "Neprocjenjivi biseru" Nina Badrić - 2 Nina Badrić prisjetila se nezaboravnog nastupa i susreta sa svjetskom zvijezdom: "Podijelili smo mikrofon"

Nina je nepoznatom fotografu pozirala sjedeći na ogradi balkona i zamišljeno gledajući u daljinu, dok je rukama prekrila prorez na sakou i pobrinula se da ipak ne pokaže previše.

Fotografiju se svidjela gotovo 12 i pol tisuća njezinih obožavatelja koji su je zasuli brojnih komplimentima, a neki su je čak usporedili s jednom od najljepših žena svijeta.

"I Bog stvori ženu", "Nina, Nina, predivna si", "Duga kosa 10 godina dolje, kratka suknjica još 10 dolje, pa ti si Nina završila srednju školu", "Nina, čarobna si", "Vauuu, kakva žena", "Monica Belluci", neki su od komentara koje je dobila.

Nedavno je isto tako oduševila obožavatelje objavom kojom se prisjetila kako je izgledala kao plavuša, a oni su i tada poručili da je i s tim imidžem bila najljepša na svijetu. 

Nives izbacila dekolte stoljeća pa izazvala burne reakcije fanova: "Dajte se malo zaustavite, razmislite"