"divna žena!"

Zbog najnovije fotke Ninu Badrić usporedili sa izvanserijskom ljepoticom, pokazala je i kako je uredila svoju kuću na Hvaru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić pozirala je u prirodnom izdanju u badiću i dobila brojne komplimente.

Nina Badrić (49) često dijeli svoje fotografije kojima oduševljava obožavatelje, osobito kada pozira u prirodnijem izdanju.

"Zar je srcu sve to trebalo da shvati….", napisala je pjevačica stih pjesme "Vraćam se" Arsena Dedića uz svoju objavu. Nina je pozirala na Hvaru u crvenom badiću koji je ranije pokazala nekoliko puta na svom Instagramu. 

Ubrzo su uslijedili brojni komplimenti na račun njezinog prirodnog izgleda. Glumica Bojana Gregorić Vejzović joj je stavila u komentar zadivljenog emotikona i poručila da je zapalila sve. 

Neki su Badrić usporedili s talijanskom ljepoticom Monicom Bellucci, a to nije prvi put da ju povezuju sa slavnom glumicom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Vau. Kao Monica Bellucci", napisala joj je Snježana Mehun. 

"Divna ste žena, Nina", "Monica Bellucci", "Kakva energija ženstvenosti", "Lijepa Nina", "Prelijepa", "Kakva ljepota prirodna, svevremenska", "E ovo je bome prava ljepotica", komentirali su pratitelji. 

Badrić je na Instagram storyjima pokazala i kako je uredila svoju kuću na Hvaru. Objavila je fotografije na kojima se vide crvena fotelja, slike na zidu, cvijeće i mirisna svijeća na stolu te orhideja kod prozora.

"Moja savršena kuhinja", napisala je Nina prije nekoliko godina kada je pokazala dio svoje kuće na Hvaru. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Gianna Apostolski, Andrea Šušnjara (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Gianna Apostolski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Nekad i sad Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene