Iako je iza nje razvod s Bernardom Krasnićem, Nina nije izgubila vjeru u ljubav, ali ni u brak.


Četiri godine nakon razvoda od poduzetnika Bernarda Krasnića, Nina Badrić spremna je za brak. Iako su ju nakon rastave povezivali s brojnim muškarcima, čini se da se u Nininom životu još nije pojavio netko toliko poseban s kime bi ponovo uplovila u bračnu luku. No, ako se takav čovjek pojavi pjevačica ne strepi od ponovnog ulaska u brak.

"Brak je predivna zajednica ako je u njoj pravih dvoje ljudi. Sada znam da će pored mene pred oltar morati stati pravi prijatelj. Neko tko će biti sličan i blizak meni kao osobi, a ne neko tko je različit od mene", rekla je pjevačica.  Aludirajući na šestogodišnji brak iza sebe otkrila je da sebi više ne bi dozvolila pogrešan odabir.

Nina Badrić (FOTO:Instagram)

"Sto posto sam sigurna u ovo što sad izgovaram. Bez greške mogu skenirati neke stvari u životu koje nisam mogla prije", nadovezala se Nina. Njen bivši suprug Bernard Krasnić prošlo ljeto oženio je Laticu Ivanišević, a prema svemu sudeći i Nina traga za svojom srodnom dušom.

"Držiš se za kemiju dok je ima. Kad nestane, karakteri istrče i loše je kad shvatiš da više ne znaš tko je taj čovjek, kada se više ne razumijete. A kada ti je netko sličan i kada ti je srodna duša onda ga ne želiš izgubiti i boriš se za njega", zaključila je pjevačica za Blic.

Jedno je sigurno, Ninu bi vrlo rado ponovo vidjeli u bijelom sa zaljubljenim osmijehom na licu. Nadamo se samo da na to nećemo morati još dugo čekati.

OVDJE pročitajte i što je Nina rekla o Severininim "Silikonima".

Nina Badrić (Foto: Instagram)