Nina Badrić fotografirala je djelić svog zagrebačkog stana i pokazala da ga je već ukrasila u blagdanskom duhu.

Galerija


Nina Badrić otkrila je dio svog zagrebačkog doma i pokazala što ispija, no u prvom planu bilo je nešto drugo. 

Vezani članci Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar Nina Badrić Sjajno raspoložena Nina Badrić poslala upečatljivu poruku uz fotku s mora, javile joj se i poznate kolege

"Dobar dan, šašavice", napisala je Nina uz fotografiju jabuka u zdjeli i čaše soka, a iza njih se nazirao prostor njezina stana. Ipak, najviše pozornosti privuklo je okićeno drvce pa je pjevačica tako pokazala da ukrašava svoj dom u blagdanskom duhu već početkom prosinca. 

Ninini pratitelji komentirali su upravo njezino božićno drvce. "Božićno drvce koje miriše na djetinjstvo. Ne znam zašto, ali tako me sjetilo na ono nekad", "Napokon jedno nesavršeno savršeno okićeno božićno drvce", "Jao, Nina. Predivno", napisali su. 

Inače, Nina je nedavno objavila fotografiju iz 1991. godine, kada joj je bilo samo 19 godina. "'91. kad sam bila model" napisala je u opisu crno-bijele fotke koju je podijelila kao video uz pjesmu Prljavog Kazališta "Marina". Pjevačica je dobila brojne komplimente za svoj izgled. 

Maja Šuput se pohvalila još jednom promjenom frizure, ali pratiteljima je za oko zapelo nešto drugo