Nina Badrić izrazila je ljutnju zbog činjenice da internetski prevaranti koriste njezino ime za reklamiranje lažnog proizvoda.

Galerija


Netko je na Nini Badrić pokušao zaraditi novac na internetu, a pjevačica je bijesna.

Vezani članci Policija, ilustracija Zamijenio vikendicu za automobil, osjećao se prevareno pa iznuđivao 15.000 eura Ciara (Foto: Profimedia) Dok je ona pozirala na naslovnici u vjenčanici, njezin ju je bivši zaručnik varao, no pronašla je "onog pravog"

Jedna od najpopularnijih domaćih glazbenica, 47-godišnja Nina Badrić poprilično je ljuta zbog lažne reklame koja se veže uz njezino ime te "čudesne" tabete za mršavljenje zbog kojih je "Nina navodno izgubila 19 kilograma".

U reklami se pjevačica naziva "eurovizijskom zvijezdom", a takav potez internetskih prevaranata osudila je na društvenim mrežama.

"Bit će ovo lijepa tužba čijoj se odšteti unaprijed radujem. A za one koji su nažalost masovno povjerovali i nasjeli, samo mogu kazati da se maksimalno ograđujem od ovoga", započela je Nina.

"Ovo pišem samo zato što dnevno dobivam stotine poruka od žena iz čitave regije koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasjele na laži. Zaista nemam veze s ovim", poručila je, a njezina ljutnja potpuno je opravdana. 

Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom