Nevjerojatno sliče!

Nina Badrić zbog ovog kožnog izdanja opet je sve podsjetila na jednu od naljepših žena na svijetu!

Nina Badrić Nina Badrić Tomislav Miletic 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić +11 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić predstavila je novi album "Peristil Sentimenti", a u kožnoj haljinici privukla je sve poglede.

Pjevačica Nina Badrić u Zagrebu je predstavila svoj novi album "Peristil Sentimenti", a zbog modnog odabira ostavila je bez daha sve prisutne.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Riječ je o uskoj kožnoj haljinici koja je otkrila njezina ramena i istaknula njezinu zgodnu figuru i vitke noge.

Stajling je ukrasila mrežastim najlonkama, šljokičastim salonkama, niskim repom i šminkom koja je naglasila njezine smeđe oči i prekrasne usne.

U zadnje vrijeme Ninu često viđamo u ultrakratkim haljinicama, a baš u njima izaziva pravu atrakciju gdje god da se pojavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Njezini pratitelji na društvenim mrežama često hvale njezin izgled i figuru u pedesetima, a nerijetko je uspoređuju s jednom od najljepših žena na svijetu - Monicom Bellucci,  a i u ovom izdanju mnoge je podsjetila na nju. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Ledon - 2 Jessica Ledon Jessica Ledon - 3 Jessica Ledon - 4 +9 Jessica Ledon - 1 Celebrity Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +28 Lidija Bačić Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene