Nina Badrić ponovno baca fanove u trans svojom prirodnošću i ljepotom.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić javnosti je dobro poznata po svojem raskošnom voklu, ali i po prirodnoj ljepoti. Popularna pjevačica često zna svoje obožavatelje na Instagramu oduševiti fotkama s putovanja ili koncerata, a sada je najnovijom objavom bacila fanove u trans - i to prirodnim izgledom. 

Vezani članci Tereza Kesovija Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže Helena Šopar - 5 Donosimo pregled najljepših hrvatskih brineta: One su uvijek bile vjerne tamnijim tonovima

Među stotinama glumica, modela i pjevačica koje svoj izgled dorađuju plastičnim operacijama, naša je Nina pravo osvježenje. Uvijek ista, elegantna i prirodna, oduševljava time koliko nema kompleksa. 

Lijepa brineta na najnovijoj fotografiji pozirala je u tamnoplavoj jakni, a izgleda da je u svoju inače kraću kosu stavila ekstenzije jer joj poput slapa pada niz lijevo rame. Na licu je imala prirodan neupadljiv make-up.

Nina uz objavu nije ništa napisala, već je samo stavila crveno srce. Njezini pratitelji su se oduševili te su joj udijelili brojne lajkove i komplimente.

“Predivan izgled”, “Vrh Nina”, “Uvijek jako lijepa i zgodna žena. Laka ti i ugodna noć. Slatka pusa”, “Svaki dan sve ljepša”, “Lijepi anđeo, “Negdje daleko u jednom carstvu, živjela je prekrasna princeza Nina, o tvojoj ljepoti svi su pričali”, “Prekrasan lagani osmijeh, za koga je namijenjen?”, “Prirodno lijepa”, Oličenje prirodne ljepote jedne žene. Nina, njegujte taj dar, prava je rijetkost”, neki su od komentara i dokaz da umjetno nije uvijek i bolje. 

I ona je samo čovjek: Inače savršenoj Kate potkrala se ozbiljna greška, no ipak se nije dala smesti