I dalje se druže!

Nina odmarala na privatnom otoku najbogatije Srpkinje? U kompleks ne može bilo tko, a evo kolika je cijena noćenja za one koji si to mogu priuštiti!

Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Galerija

Prema pisanju medija u susjednoj nam Srbiji, Nina Badrić odmarala je na privatnom otoku Sandre Meljničenko koja slovi kao najbogatija Srpkinja.

Nina Badrić nedavno je uživala na egzotičnom Maldivima i objavljivala fotografije kojima je oduzimala dah pratiteljima na Instagramu, a sada je navodno otkrivena i točna lokacija gdje je boravila.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Naime, prema pisanju srpskog Telegrafa riječ je o privatnom otoku Sandre Meljničenko, na koji nije lako doći i uživati.

"Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla s njima, jer nije spomenula tko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na otoku ne može svatko ući, a tko želi mora iskeširati pozamašnu svotu novca od 50 tisuća eura za noć", izjavio je anonimni izvor za Blic.

Sandra je otok dobila kao rođendanski poklon od svog supruga, ruskog oligarha Andreja Meljničenka, no najbogatija Srpkinja detalje privatnog života vješto krije, Čak nema ni profile na društvenim mrežama, a njezine fotografije tek su nekoliko puta osvanule na profilima bliskih joj prijatelja i prijateljica, među kojima je i upravo i Nina. Njih dvije povezuje dugo prijateljstvo, a pjevačica je bila gošća i Sandrine jathe, koja je među najvećima na svijetu i vrijedna 400 milijuna dolara, a koja joj je nedavno zaplijenjena kao dio posljedica ruske invazije na Ukrajinu.

Osim u Hrvatskoj prijateljice su luksuznom jahtom plovile i Karibima, čime se Nina bila pohvalila i na društvenim mrežama.

"Moramo napokon pronaći taj “pravi” japanski kimono. I da još najmanje 100 rođendana proslavimo s osmijehom “oko glave “ kao i sve do sada. Da stvaramo nove prekrasne uspomene koje ćemo uvijek izvući iz sjećanja kada dođe i poneki tmuran dan. Sretan ti rođendan ljepoto moja, voli te tvoja Nina", poručila je Nina Sandri prošle godine povodom njezinog rođendana.

Zanimljivo je i da je Sandrina majka Vanja Nikolić porijeklom iz Hrvatske, točnije iz Baške Vode, a ljeta provodi u Brelima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene