Nasmijala fanove

Nina Badrić u svom stilu odgovorila na prozivke i pokazala čime se odlučila baviti: "Hoće li biti negdje za kupiti?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić odgovorila je putem društvenih mrežama na savjete da se krene baviti poljoprivrednim poslovima.

Nakon što je uputila javni apel vladi da omogući glazbenicima povratak na posao, ali se i našla na udaru brojnih kritika zbog istog, Nina Badrić je na svom profilu na Instagramu odlučila u šaljivom tonu odgovoriti svima koji su joj poručili da bi možda trebala razmisliti o promjeni profesije i početi se baviti poljoprivrednim poslovima.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 3 ''kad vidiš...'' Nina Badrić podijelila je zagonetnu poruku, mnogi su se zapitali kome je ovo išlo i što je točno htjela poručiti

"Krumpira više nemamo, bit će iduće godine ali zato šalša na pome", napisala je Ninu uz objavljenu fotografiju rajčica i hešteg "opg badrić".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Nina je objavom nasmijala svoje pratitelje koji su joj u komentarima iskazali i podršku.

"Tko tebe krumpirom, ti njega pomom", "Ne uzimajte srcu negativne komentare. Netko zna uzgajati krumpir, a netko pjevati. Da svi znamo pjevati ne bi ni postojale motike i krampe", "Hoće li biti negdje za kupiti?!? Biznis Nina, biznis!!!! Ja ću naći kupce, ne brini", "Kraljice naša, uvijek mi razveseliš dan. Ima nas puno koji te volimo i podržavamo", "Počela si raditi?", "I dalje 90% njih neće shvatiti poantu", "Opaaaa to se počelo na veliko raditi", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Nina je prije nekoliko dana je snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao, no nekolicina pratitelja na društvenim mrežama nije ju u tome podržala.

U komentarima su savjetovali Nini Badrić i njezinoj kolegici Lani Jurčević da pronađu druge poslove, a društvenim mrežama se proširio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara.

"Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u novoj objavi. Javili su se brojni njezini pratitelji, a među njima i kolegica Pamela Ramljak.

"Gospođa je dala oglas. Vjerojatno bi joj došli svi džabe vaditi krumpir da se nađu tamo estradnjaci. Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu, a očito joj ne ide", odgovorila je bila Nina gospođi koja ju je pozvala da dođe vaditi krumpir.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene