Popularna pjevačica pronašla je staru fotografiju i objavila je na Instagram profilu.


Popularna pjevačica Nina Badrić napokon je malo predahnula od silnih napada i optužbi zbog pjesme 'Želim živjeti' i posvetila se vedrijim temama poput čišćenja stana. Često se dogodi da baš tada pronađemo neke stvari na koje smo zaboravili jer su se dogodile davno, a i u današnje vrijeme digitalizacije, rijetko listamo stare albume s fotografijama.

Vezani članci Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan" Nina Badrić Nina objavila fotku s legendarnim srpskim glumcem, fanovi ih ne prestaju hvaliti: "Predivna, a on je i dalje šmeker"

Ako se pitate kako se Nina našla u zagrljaju slavnog glumca Brucea Willisa, odgovor je jednostavan, pjevala je na otvorenju njegovog restorana u Italiji 1998., a ona je tada u Italiji bila velika zvijezda i pjesmom 'I'm so excited' zauzela prvo mjesto tamošnjih top ljestvica.

Zamislite samo da su se smuvali, kakva bi to dječica bila, opaka na tatu, ali sa super glasovima na mamu, već ih vidimo u nastavku 'Armageddona' kako spašavaju svijet i pjevaju 'Ja sam vlak što zgazit će te mali...'