Za naježiti se!

Nina Badrić podijelila romantični trenutak koji joj se dogodio pred tisućama ljudi: "Isprošena je jedna Nina, rekla je da!"

Nina Badrić Nina Badrić Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić na koncertu Želim život - 3 Nina Badrić na koncertu Želim život - 7 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Nina Badrić +0 Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu video prosidbe sa svog koncerta u Brčkom gdje je obožavatelje uvela u 2022. godinu.

Nina Badrić je na ovogodišnjem dočeku Nove godine održala veliki koncert u Brčkom, a dio atmosfere podijelila je na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Naime, osim što je Nina izvela još jedan nastup za pamćenje i savršen ulazak u 2022. godinu, jedan je zaljubljeni mladić na pozornici zaporosio njezinu imenjakinju Ninu uz pjesmu "Dani i godine", a pjevačica je romantični trenutak objavila na društvenim mrežama.

"Sinoć je isprošena jedna Nina! Rekla je da", napisala je uz video u kojem je malo tko mogao sakriti emocije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Predivnooooooo", "Kako dobro", "Divnooo. Druga Nina nek bude u pripravnosti, ovo je ta godina", "Bravo za mladića", "Neka im je sa srećom", "E ako ja ne dobijem ovakvu prosidbu, ne želim je", "Tvoje pjesme i koncerti donose emociju za zaljubit se, voljet i reći ono da zauvijek. Sretna Nina, a sretno i Nini", dio je komentara.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene