J.Lo, jesi li to ti?!

Zbog novih seksi fotki Ninu Badrić zamijenili s Jennifer Lopez, posebno su zanimljive one na kojima noge pokazuje samo u sakou!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić pohvalila se obožavateljima da snima spot za novu pjesmu "Ja još uvijek imam istu želju" i podijelila fotografije na kojima je u seksi izdanju.

Nina Badrić (48) podijelila je na Instagramu prizore sa snimanja spota za novu pjesmu i oduševila obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

"Ja još uvijek imam istu želju", napisala je Nina. Pjevačica je otkrila ime nove pjesme, ali i pokazala seksi stajling u kojem se pojavljuje u spotu. 

Na jednoj od fotografija Nina stoji pred kaučem samo ogrnuta sakoom i na nogama ima bijele sandale na petu. Pjevačica je okinula i selfie zbog kojeg su je mnogi usporedili sa slavnom Jennifer Lopez. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"J. Lo, to si ti?", "Draga Nina, nema ti ravne", "Ista Jennifer Lopez", "Baš si divna", "Nina kao vino", "Čista ljepota", nizali su se samo komplimenti njezinih pratitelja na Instagramu. 

Inače, pjevačicu su ranije uspoređivali i s poznatom ljepoticom Monicom Bellucci, a svakom novom objavom izaziva oduševljenje kod svojih obožavatelja. 

Često dijeli fotografije u seksi izdanjima, ali i u onim prirodnijima s malo šminke. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene