Nina Badrić našalila se da nema što obući i stavila da je njezina lokacija ormar.

Galerija


Nina Badrić (48) posljednjih mjeseci oduševljava objavama na Instagramu na kojima pozira u prirodnim i seksi izdanjima. 

Vezani članci Korona i psiha - Vladimir Kočiš Zec Utječe li korona i na našu psihu? Kako ostati normalan u doba pandemije pitaju se i poznati Hrvati Nina Badrić i koronavirus - 8 Nina Badrić otkriva kako se nosi s ovim teškim vremenima i otkriva gdje je pronašla mir: "Ja jesam tip osobe koja zna biti sama"

Pjevačica je ponovno zadivila pratitelje, a pritom se i našalila. "I opet nemam ništa za obući. Muke po ormaru", napisala je Nina koja je sa osmijehom na licu pozirala u sakou i štiklama. Usto je kao lokaciju svoje fotografije navela ormar. 

Badrić je ubrzo za svoj izgled dobila brojne pohvale i lajkove. "Bogec mili, kak' si lepi", napisala joj je pjevačica Lana Jurčević.

"Ima stila vlasnik sakoa", "E, sad je pitanje u čijem si ormaru? Meni ovo izgleda kao muški sako", "U svemu i uvijek dama", "Nema veze gdje, ti si uvijek prelijepa", "Zašto sve žene imaju taj isti problem?", "Da ja imam noge kao ti, stalno bih takva hodala", "Tko je tajanstveni vlasnik?", "Taj ti sako lijepo stoji", komentirali su Nini pratitelji

Ipak, pjevačica je ostala tajanstvena po pitanju vlasnika sakoa. 

Špagice i slova prekrili joj intimno područje, a odbrusila je i kritičarima: Škakljive fotke komentirala i Ella Dvornik