Nina Badrić (Screenshot: Facebook)
Nina Badrić (Screenshot: Facebook)

Pjevačica je odlučila javno progovoriti, a njezin način razmišljanja oduševio je 14 tisuća ljudi na društvenim mrežama.


Ako mogu hollywoodske zvijezde stati na crveni tepih bez trunke šminke, onda mogu i naše slavne osobe objavljivati takve selfije. Upravo to je i učinila Nina Badrić koja je objavila svoju fotografiju bez šminke uz status koji je oduševio mnoge na društvenim mrežama. Iako ovo nije prvi put da je pjevačica objavila takvu fotografiju, ovaj put joj je očito prekipjelo te je objavila status koji je oduševio 14 tisuća ljudi. U poruci koju je posvetila djevojčicama izjavila je, između ostalog, kako ne trebamo težiti idealu savršenstvu.

Nina Badrić (Screenshot: Facebook)

'Fotografijama bez make-upa želim djevojčicama koje još nisu izgradile osobnost poručiti da su puno više od lijepog izgleda, i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj “teror” koji se provodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju osobnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim mjerama. A savršene mjere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Aliciju Keys koja isto to radi u svijetu i tako svima poručuje da je žena puno više od savršenog izgleda', poručila je Nina Badrić  na svom Facebook profilu.

'Ako ikada budem imala kćer pokazat ću joj tvoje slike i rekla bi joj : Neka ti ova žena bude uzor i model. Nina ti prosto zračiš ženstvenošću, zdravljem i ljepotom. Budi nam uvijek nasmijana i sretna', Jako mladolika bez šminke',' Bravo Nina! Da je više javnih ličnosti koje će mladima promovirati da u životu nije samo važno biti lijep', samo su neki od komenatar oduševljena na društvenim mrežama.