Nina Badrić posljednjih dana objavljuje seksi fotografije s jednog tajanstvenog snimanja.

Galerija


Jedna od omiljenih domaćih pjevačica Nina Badrić gotovo svakodnevno razveseljava obožavatelje nekom novom objavom na društvenim mrežama.

Vezani članci Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila Vanessa Bryant i Kobe Bryant Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."

Prije dva dana to je učinila fotografijom na kojoj je pokazala grudnjak ispod mrežaste majice, a dosad je skupila gotovo 13 tisuća lajkova te brojne komplimente.

Dan kasnije Nina je objavila još jednu fotografiju u istom kompletu, no ovoga puta ona je bila crno-bijela.

"Hvala ti, živote, srce mi se smije", poručila je Nina, a prije nekoliko sati objavila je još jednu fotografiju iz tog opusa na kojoj se vidi cijela.

Naime, Nina je mrežastu košulju uparila samo s donjim rubljem, a još jedna crno-bijela fotografija oduševila je njezine obožavatelje i kolege s estrade.

Ono što Nina nije otkrila jest o kakvom je snimanju točno riječ, no i to će se uskoro saznati.

Nije teško primijetiti kako u posljednje vrijeme Nina zna zaintrigirati javnost malo seksepilnijim fotografijama, a vjerujemo da njezini obožavatelji, posebno muški dio, nema apsolutno ništa protiv toga. 

Velika zavodnica nogometaša skinula sve sa sebe pa otkrila atribute kojima serijski osvaja