Vatrena navijačica

Nina Badrić objavila fotku s Mateom Kovačićem, u kasnim noćnim satima javila joj se njegova supruga Izabel

Korona i psiha - Nina Badrić Korona i psiha - Nina Badrić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Korona i psiha - Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju s Mateom Kovačićem koju joj je komentirala i njegova supruga Izabel Kovačić.

Pjevačica Nina Badrić na svom je Instagramu uoči nogometne utakmice između reprezentacije Hrvatske i Portugala u Splitu objavila fotografiju s nogometašem Mateom Kovačićem, kako bi izrazila svoju podršku i pokazala navijački duh.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

"Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova hrvatske nogometne repke! (Ok... Vanna mi je ozbiljna konkurencija) Ne samo zato jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude", napisala je Nina uz fotografije nastale prije dvije godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nakon toga, u kasnim noćnim satima u komentarima joj se javila Mateova supruga Izabel Kovačić.

"Ovaj prvi selfie. A dilanje dresova u Zadru?", napisala joj je Izabel i očito se prisjetila neke zajedničke uspomene.

"Dva komada, dva komada, to je naša nada", odgovorila joj je Nina u emotikone smajlića koji plaču od smijeha i crvenih srca.

Inače, fotografija Nine i Matea snimljena je prjie dvije godine na humanitarno-donatorskoj večeri koju je organizirala zaklada Vatreno srce, a na kojoj je ona nastupila kao izvođačica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene