Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju s Mateom Kovačićem koju joj je komentirala i njegova supruga Izabel Kovačić.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić na svom je Instagramu uoči nogometne utakmice između reprezentacije Hrvatske i Portugala u Splitu objavila fotografiju s nogometašem Mateom Kovačićem, kako bi izrazila svoju podršku i pokazala navijački duh.

Vezani članci Izabel Kovačić Mateo Kovačić objavio prvu fotografiju Izabel i sina Ivana, a za to je imao poseban povod Izabel Kovačić Izabel Kovačić pokazala svoj i Mateov londonski dom, pažljivo birani detalji oduševili su njezine pratitelje

"Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova hrvatske nogometne repke! (Ok... Vanna mi je ozbiljna konkurencija) Ne samo zato jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude", napisala je Nina uz fotografije nastale prije dvije godine.

Nakon toga, u kasnim noćnim satima u komentarima joj se javila Mateova supruga Izabel Kovačić.

"Ovaj prvi selfie. A dilanje dresova u Zadru?", napisala joj je Izabel i očito se prisjetila neke zajedničke uspomene.

"Dva komada, dva komada, to je naša nada", odgovorila joj je Nina u emotikone smajlića koji plaču od smijeha i crvenih srca.

Inače, fotografija Nine i Matea snimljena je prjie dvije godine na humanitarno-donatorskoj večeri koju je organizirala zaklada Vatreno srce, a na kojoj je ona nastupila kao izvođačica.

Severina posvetila svoje poznate stihove žrtvama Vukovara, izazvala lavinu reakcija i rasplakala mnoge