Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografiju u crvenom badiću pa dobila niz komplimenata i pohvala na račun izgleda.

Galerija


Čini se kako je i naša pjevačica Nina Badrić jedna od onih koji jedva čekajupovratak toplijih dana, a jednog takvog se baš prisjetila na svom Instagramu gdje je objavila svoju zamamnu fotografiju u crvenom badiću.

Vezani članci Nina Badrić - 2 Nina Badrić prisjetila se nezaboravnog nastupa i susreta sa svjetskom zvijezdom: "Podijelili smo mikrofon" Nina Badrić Nina Badrić progovorila o vrijeđanju i omalovažavanju, a javila se i Lana Jurčević: "Na nama vježbaju"

"Tamo, tamo da putujem", napisala je 48-godišnja Nina stihove poznate pjesme Arsena Dedića uz fotografiju na kojoj pozira na brodu, dok na sebi ima crveni badić i pokazuje svoju besprijekornu figuru.

"Toliko prirodna i jednostavno najljepša naša pjevačica", "Neprocjenjivi biseru", "Najljepša i najgracioznija", "Divna ženo", "Tako jednostavna i prirodna, obožavam te", "Atomska bomba", "Što starija, to ljepša", "Ima li što ljepše od mora i tebe? Nema naravno", 

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?