Opa!

Nina pozirala u jednoj od najmanjih i najužih haljina u kojima smo je vidjeli, hvale je poznate Hrvatice!

Nina Badrić Nina Badrić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +0 Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Galerija

Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja spota za svoju novu pjesmu "Pamtim".

Nina Badrić priprema novu poslasticu za svoje obožavatelje, a to je glazbeni video za pjesmu "Pamtim", a na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja koja je mnogima oduzela dah.

Pogledaj i ovo Nina Donelli - 2 ''neka balada možda...'' Mlada slovenska zvijezda otkrila nam je s kojom bi hrvatskom pjevačicom voljela snimiti duet: ''Ona mi je stvarno veliki uzor!''

"Pamtim... Uskoro", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira u kratkoj ružičastoj haljini na krevetu jednog zagrebačkog hotela u kojem se odvija snimanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Kako si lijepa Nina", "Prelijepa", "Elegantna i lijepa", "Naljepša na svijetu", "Elegantna, predivna kao i uvijek. Štikle su vrh", "Žena zmaj", "Savršena Nina", "Boginja", nahvalili su je pratitelji u komentarima, a komplimente je dobila i od nekih poznatih Hrvatica poput Bojane Gregorić Vejzović, Snježane Mehun Schillinger, Semente Rajhard i Marije Husar Rimac. 

Nina je nedavno gostovala u zabavnom web-serijalu "Fakap", u kojem su je ugostile Mia Kovačić i Ida Prester, a kojima je ispričala sve o večeri kada ju je Kevin Costner pozvao na večeru, a ona ga jednostavno odbila, a osvrnula se i na svoje iskustvo pronalaženja ljubavi na popularnoj aplikaciji Tinder.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) +4 Saša Popović, Jelena Karleuša, Marija Šerifović (FOTO: Facebook Zvezde Granda) Celebrity Pričalo se da su više od prijateljica, a sad su opet pod povećalom javnosti, evo što se točno krije u pozadini njihova odnosa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene