Nina Badrić prisjetila se koncerta u Moskvi kada je upoznala Micka Hucknalla, nekadašnjeg pjevača benda Simply Red.

Galerija


Nina Badrić na svom se Instagramu prisjetila nastupa prije devet godina, ali i susreta sa svjetskom zvijezdom te uputila čestitku svima koji slave pravoslavni Božić. 

Vezani članci Ana Rucner Počela je korizma, što ona znači našim zvijezdama i čega će se odreći ovih 40 dana? Petar Grašo - 2 Njih smo najviše puta vidjeli na Dori: Neki su došli do Eurosonga dok se drugima ipak nije posrećilo

"Jedne prekrasne zime 2012. Božić u Moskvi... Mick Hucknall i ja podijelili smo mikrofon. Svima koji danas slave: 'Mir Božji, Hristos se rodi!'" napisala je Nina uz fotografiju na koju je pustila popularnu pjesmu "Stars". Inače, Hucknall je nekadašnji pjevač benda Simply Red.

Mnogi pratitelji zahvalili su Nini na čestitki i uputili joj niz komplimenata. "To su posebni koncerti", "Wow, Nina, pa to je ispunjenje snova. Dva moja omiljena vokala, dvije veličine, ovo bi bilo na repeat", "Božanstveno. Dva divna glazbenika", "Slušala sam te baš u Moskvi zajedno s Mickom. Bilo je nezaboravno", komentirali su. 

Možda ima 51 godinu, ali poslije potpuno gole fotke, sad se hvali i pozadinom koju je osigurala milijunskim iznosom!

Prije desetak godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a njezina ljepota s godinama je samo još izraženija