Nina Badrić objavila fotografiju s prijateljicom Aleksandrom Meljničenko.

Galerija


Naša pjevačica Nina Badrić pohvalila se novim fotografijama na kojima pozira s jednom od najbogatijih žena na svijetu Aleksandrom Meljničenko, s kojom se sprijateljila prije desetak godina.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu? Tereza Kesovija Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže

Naime, Aleksandra već neko vrijeme boravi u Hrvatskoj, čiju obalu obilazi luksuznom jahtom vrijednom 400 milijuna dolara, a to nije prošlo nezapaženo u javnosti. Između ostalog boravila je u Dubrovniku i Hvaru, a sada se s Ninom druži u Stobreču.

"Dobro došla, ljepotice moja", napisala je Nina uz objavljenu fotografiju na profilu na Instagramu, uz hešteg "to ja zovem ljubav".

Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku, gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica. Nina je jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga. Nina je bila i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji, a često i ljetuju zajedno na egzotičnim destinacijama poput Kariba, gdje su također boravili na istoj jahti kojom su stigli u Hrvatsku

Sandra je inače bivša srpska manekenka, a sadašnja supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka. 

Nepopravljivi zavodnik i poslije afera koje su izašle na vidjelo javno koketira s tajanstvenom plavušom