Nina Badrić objavila fotografiju s prijateljicom Aleksandrom Meljničenko.

Galerija


Naša pjevačica Nina Badrić pohvalila se novim fotografijama na kojima pozira s jednom od najbogatijih žena na svijetu Aleksandrom Meljničenko, s kojom se sprijateljila prije desetak godina.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina pozirala samo u sakou, ali se pobrinula da ne pokaže previše – usporedili ju s glumačkom divom Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) S 13 godina bila je teška ovisnica o drogama, a život joj je spasila jedna od najomiljenijih glumica

Naime, Aleksandra već neko vrijeme boravi u Hrvatskoj, čiju obalu obilazi luksuznom jahtom vrijednom 400 milijuna dolara, a to nije prošlo nezapaženo u javnosti. Između ostalog boravila je u Dubrovniku i Hvaru, a sada se s Ninom druži u Stobreču.

"Dobro došla, ljepotice moja", napisala je Nina uz objavljenu fotografiju na profilu na Instagramu, uz hešteg "to ja zovem ljubav".

Njihovo prijateljstvo započelo je prije deset godina u Dubrovniku, gdje je Sandra poželjela upoznati Ninu kao njezina velika obožavateljica. Nina je jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojom je Sandra bliska, no u medijima rijetko govori o njoj jer prije svega poštuje intimu i privatnost nje i supruga. Nina je bila i jedna od gošći luksuzne svadbe svoje prijateljice u Rusiji, a često i ljetuju zajedno na egzotičnim destinacijama poput Kariba, gdje su također boravili na istoj jahti kojom su stigli u Hrvatsku

Sandra je inače bivša srpska manekenka, a sadašnja supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka. 

Nepopravljivi zavodnik i poslije afera koje su izašle na vidjelo javno koketira s tajanstvenom plavušom