Nina Badrić objavila je na Instagramu fotku s Leonom Lučevom, a onda se u priču ubacio i Goran Bogdan.

Galerija


Poznata diva hrvatske estrade Nina Badrić nedavno se na Instagramu prisjetila suradnje s Leonom Lučevom i nahvalila poznatog glumca. No više pozornosti od njezine objave privukao je komentar Gorana Bogdana.

Vezani članci Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad

"Jedna predivna uspomena i divna suradnja s najboljim Leonom. Sa snimanja spota za pjesmu 'Sanjam da smo skupa mi'. Leon Lučev fantastičan glumac i mentor. Najdraže snimanje videospota ikad", napisala je Nina uz fotografiju s Lučevom.

Fotka je dobila gotovo 9000 lajkova, no među komentarima jedan se posebno isticao. Naime, glumac Goran Bogdan, koji je s Ninom surađivao na njezinu spotu za pjesmu "Dan D", "ljubomorno" je komentirao Nininu fotku. 

"A je li?", napisao je Bogdan i prikupio lajkove Nininih pratitelja. "Nitko nikad kao ti", odgovorila mu je Nina i dodala emotikon srca.

Godine 2015. šuškalo se da su Bogdan i Badrić u vezi nakon što se on pojavio u spotu za njezinu pjesmu. Pjevačica je i tada objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu, no nagađanja o vezi ni Goran ni Nina nikada nisu potvrdili ili demantirali.

Bogdan je danas u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

Redovito posjećuje kirurga, no svi se slažu da nikad nije bila zgodnija