preslatko!

Nina Badrić objavila fotku iz djetinjstva zbog koje su joj se javili i stari prijatelji, teško da ćete ju na prvu prepoznati!

Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Marko Grubišić/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić je na Instagramu podijelila fotku iz djetinjstva koja je pokrenula lavinu komentara, a svi su joj redom pisali da je još onda odisala pozitivnom energijom.

Pjevačica Nina Badrić (49) je fotkom iz djetinjstva koju je objavila na Instagramu raznježila mnoge. "I tebe sam sit kafano", napisala je jedna od naših najpoznatijih pjevačica uz fotku na kojoj pozira u bijeloj bluzi i tamnoplavoj suknji.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

"Jao hit", "Baš sličite na oca", "Ostala si uvijek ista", "Da smo ista generacija iz istog kvarta zasigurno bi Nina bila ona koju bi izabrala za prijatelja, uvijek spremna za akciju i puna energije", "Ništa se nisi promijenila. Uvijek se sjetim kako smo se kao klinci u Domagojevoj zabavljali uz razne pjesmice i plesove... Uvijek u tvojoj organizaciji. Dobra stara vremena", samo su neki od komentara koje je dobila.

Na komentar prijateljice iz kvarta odgovorila je kako su joj prvi nastupi zapravo bili na ulici ispred zgrade.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Našoj poznatoj pjevačici će Nova godina biti radna, a u razgovoru za DNEVNIK.hr je nedavno istaknula kako će 2021. pamtiti po tome što je ostala živa i zdrava, a nada se puno boljoj 2022.

"Mislim da većina ljudi koji imalo razmišljaju slično meni zna da su nas ove zadnje godine naučile da je jedan dan život i da svaki dan slavimo kao novi život jer i ovo je težak period za sve nas, jedna mučna atmosfera prepuna strahova. Ja mislim da ja glazba ta koja razbija sve te strahove i radi ogroman korak prema pozitivi, ja bih voljela da se konačno dogode ti veliki koncerti, da nas konačno puste da radimo kao što smo radili i do sada jer ljudima je glazba najveća radost, ne samo nama. Mi smo tu da uveseljavamo ljude i ovoj atmosferi mislim da je jako dobro okružit se pozitivnim ljudima i pozitivnim pričama, sačuvati zdravlje, razum, mirnu glavu, i tko to napravi će čini mi se bit pobjednik", ispričala nam je. Rekla je i kako priželjkuje puno više koncerata u narednoj godini.

"Koncerti su moj posao, a najgore je kad ne možete raditi svoj posao. Nitko od nas ne traži milostinju ni pomoć, ali raditi se mora", naglasila je.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller (Foto: Instagram) Tara Thaller (Foto: Instagram) +0 Tara Thaller (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica udala se u tajnosti pa sve iznenadila sretnim vijestima, objavila je i fotke velikog dana!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Celebrity Korana Gvozdić pokazala blagdansko ozračje u svom domu, a na Šarićev komentar nitko nije ostao ravnodušan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene