Na slavlju povodom 50. rođendana Tonya Cetinskog okupa su se brojna poznata lica, a Nina Badrić sve je ovjekovječila fotografijom.

Galerija


Poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski u društvu bliskih prijatelja i obitelji proslavio je svoj 50. rođendan - i to u svom prepoznatljivom stilu!

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Glamurozna Nina u izdanju koje dokazuje da se s ovom 47-godišnjom divom nitko ne može mjeriti Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad

Na slavlju za pola stoljeća života okupio je mnoštvo poznatih lica s estrade, a tema cijelog eventa bila je večer Al Caponea. Kao i obično, jedna od prvih uzvanica koja je obožavatelje odlučila obavijestiti o svojim kretanjima bila je Nina Badrić pa ih je ''počastila'' fotografijom koja dočarava u kojem stilu je Tony proslavio veliki dan. 

Iz Ninine se fotografije vidi kako su i uzvanici, a i domaćin temu partya shvatili vrlo ozbiljno pa su se prikladno i odjenuli. Tony na sebi nosi crno odijelo s bijelim prugama, a Nina se pojavila u haljini s resicama i pokazala atraktivne noge. 

Među okupljenima su bili i pjevači Marko Kutlić te Jure Brkljača koji su atmosferu sa zabave podijelili na svojim Instagram storyjima.

Tony je na jednoj od snimki rekao kako najviše voli darove koji imaju veze s igranjem PlayStationa, a uz njega je cijelo vrijeme bila i njegova supruga Dubravka. Osim Caponea, Cetinskog je za tulum inspirirao i Veliki Gatsby pa su neki uzvanici bili odjeveni kao da su ispali iz "ludih dvadesetih".

Sigurni smo da se Nina u ovom društvu jako dobro zabavila. 

"Hejterica" u crvenom: Urnebesna reakcije djevojke na Sobinov prolaz u finale sve je oduševila