Nina Badrić u suzama!

Komentar jednog obožavatelja i vas će dovesti do stanja koje je doživjela pjevačica

Nina Badrić (FOTO: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (FOTO: Instagram) Nina Badrić (FOTO: Instagram) Nina Badrić Nina Badrić (Foto: Dnevnik.hr) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (FOTO: Instagram) Galerija

Nina Badrić brzinom munje je osvojila publiku svojom pjesmom ''Rekao si''.

Nina Badrić izbacila je novi singl ''Rekao si'' kojim je s lakoćom došla do publike te dobila brojne dobre komentare. U mnoštvu komentara našao se i jedan duhoviti koji je Ninu rasplakao ali od smijeha.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

''Najdraži! Nemam riječi za sve divne komentare koje ste mi poslali za pjesmu “Rekao si”! Beskrajno hvala na svakoj prekrasnoj rečenici koje su me zaista dirnule do suza, a ovo je Adin komentar koji me je nasmijao do suza'', napisala je Nina te pokazala kako ju je Ado nasmijao.

"Tri puta sam plakao: Kad je Esmeralda progledala, kad se Totti opraštao i sad", napisao je dotični Ado i tako osvojio pjevačicu na prvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene