Nina Badrić pohvalila se fotografijama s vjenčanja. Čini se da je ukrala show mladencima.


Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger imali su vjenčanje o kojem svi bruje. Nakon što su pripreme oko vjenčanja držane u najstrožoj tajnosti, sada su sve oči uprte u njih. Građansko, a zatim crkveno vjenčanje u Veneciji održano je u krugu obitelji i mnogobrojnih prijatelja. Među uzvanicima našla se i Nina Badrić.

Vezani članci Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Profimedia) Zahvalila na lijepim željama: Ana Ivanović objavila prvu fotografiju sa svojim sinom Lukom Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger (FOTO: Instagram) Svijetu pokazali Luku! Prva fotografija sina Ane Ivanović i Schweinsteigera sve je raznježila

Mladenkina želja je bila da gostima na proslavi pjeva Nina Badrić, a pjevačica je svojom romantičnom pjesmom 'Dani i godine' otvorila prvi ples.
Koliko je sretna i ponosna što je na vjenčanju godine lijepa Nina se odmah i pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Objavila je selfie s Anom Ivanović, a zatim je uslijedilo još fotografija iz Venecije.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Pjevačica je odjenula haljinu Jurja Zigmana i dobila puno pozitivnih komentara.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

'Kao sirena, super ti stoji haljina', Ljepoto', 'Prava dama. Vrh vrhova jedva čekam da se ti udaš za nekog koga ni ti ne možeš zasjeniti', Jedina žena od ovih mlađih na estradi koja je dama', samo su neki od oduševljenih komentara.