U Vili Šeherezada

Nina otkrila noge za novi spot: 'Čežnja je moj život'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Vili Šeherezada u Dubrovniku, Nina Badrić je snimila spot za novu pjesmu 'Čežnja'. Evo kako je bilo na snimanju spota!

U jednoj od najljepših vila na Mediteranu, Nina Badrić ekranizirala je stihove svoje nove pjesme 'Čeznja'. Video spot snimljen je u Dubrovniku u čuvenoj Vila Šeherezada uz čiju se povijest vežu najljepše priče, pa i one o čežnji.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Pjesma “Čeznja" već uveliko osvaja radijski eter, a u samo nekoliko dana zauzela je vrhove mnogih top lista i po mnogima je nasljednica "Čarobnog jutra”.

>> Nina Badrić za Internetska posla: 'U životu mi se tek treba dogoditi 'velika ljubav''

'Za Dubrovnik me vežu monoge lijepe uspomene, te je moja želja bila snimiti spot baš u tom prekrasnom gradu. Dubrovnik je čeznja. 'ČEZNJA' je moj život.', rekla je Nina Bardić.

Glazbena diva autorica je stihova ove pjesme, a glazbu potpisuje zajedno s dugogodišnjim suradnikom Antom Gelom. Dubrovnik perla Mediterana, Vila Šeherezada u svom čarobnom miru i ljepoti, Stardun jedna od najljepših ulica svijeta, redatelju Darku Drinovcu bili su dodatna inspiracija za snimanje ovog video spota.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene