Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira kratkoj haljini, a u prvom planu su njezine noge.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić (48) na Instagramu je objavila fotografiju koja njezine pratitelje nije ostavila ravnodušnima.

Vezani članci Nina Badrić, Izabel Kovačić i Andrea Čermak Nina se zabavljala s Izabel Kovačić i Severininom kumom, dame su imale poseban povod za druženje Nina Badrić Nina Badrić pokazala skriveni talent pa se našalila na svoj račun zbog ranijih kritika: "Meni je moja najbolja"

Pozirala je sjedeći na stolcu u dugačkom crnom kaputu koji je prebacila preko ramena, a u prvom planu na fotki su njezine noge koje je istaknula u kratkoj haljini i sandalama s visokom potpeticom.

"Ako netko igra da te izgubi, pusti neka pobjedi", poručila je pjevačica pored fotke kojom je očarala svoje pratitelje.

"Wow", "Komad i pol", "Prelijepa i posebna", samo je dijeleć komplimenata koje je dobila ispod objave, a većina pratitelja lijepilo joj je emotikone vatrice, dok su joj Sonja Kovač i Bojana Gregorić Vejzović uputile zaljubljene poglede. Javila joj se i kolegica Vanna.

"Mislim, jučer po hvarskim tunelima, danas ovak’...kako da te pratim", poručila joj je bivša pjevačica grupe ET, na što joj je Badrić odgovorila: "Kako lijepo je sto me se ponekad sjetiš" uz emotikone koji plaču od smijeha, a njihovu prepisku lajkalo je tridesetak ljudi.

Inače, Nina se u utorak na svojem Instagramu javila s Jelse na Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan u centru pored crkve i gdje od tada često provodi svoje slobodno vrijeme.

Lopez pozirala u badiću pa zbunila i svog bivšeg, jedna stvar mu nikako nije jasna iako joj se ne može dovoljno nadiviti

Igor Kojić suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, a sada je na Instagramu posvetio objavu drugoj ženi