Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju iz nekih prošlih dana i razveselila obožavatelje.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić vrijeme u izolaciji zbog koronavirusa, dok nema uobičajenih nastupa, koncerata i gostovanja, vrijeme je kratila zabavljajući se na društvenim mrežama, gdje je objavila čak nekoliko fotografija iz prošlih dana.

Vezani članci Vanessa Bryant i Kobe Bryant Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..." Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije

Svaka fotografija izazvala je oduševljenje, ali i nostalgiju njezinih pratitelja, baš kao i ona posljednja na kojoj Nina pozira s dugom kosom s kakvom je već dugo vremena nismo vidjeli.

"Pogled u budućnost", napisala je Nina kratko uz objavu.

"Uvijek kraljica", "Ekstra fotka", "Make-up top", "Ova slika uredno može na naslovnicu Voguea, "Kao J. Lo", "Ljepotica", "Mačka na vrućem limenom krovu", "Woow, kakva fotka, bravo Nina", "Prelijepa si", "Najljepša žena na Balkanu", neki su od komplimenata koje je dobila u komentarima od vjernih obožavatelja.

Inače, Nina je posljednja domaća glazbenica koja je prije širenja koronavirusa održala koncert u zagrebačkoj Areni koji će svima ostati u sjećanju kao jedan od najboljih u njezinoj bogatoj karijeri.

Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe