Kakva kosa!

Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu?

Nina Badrić Nina Badrić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju iz nekih prošlih dana i razveselila obožavatelje.

Pjevačica Nina Badrić vrijeme u izolaciji zbog koronavirusa, dok nema uobičajenih nastupa, koncerata i gostovanja, vrijeme je kratila zabavljajući se na društvenim mrežama, gdje je objavila čak nekoliko fotografija iz prošlih dana.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Novak Đoković (Foto: Instagram) "Kakav kralj!" Vatrena navijačica Nina čestitala Đokoviću, a prisjetila se i svojih osjećaja prilikom njihova prvog susreta

Svaka fotografija izazvala je oduševljenje, ali i nostalgiju njezinih pratitelja, baš kao i ona posljednja na kojoj Nina pozira s dugom kosom s kakvom je već dugo vremena nismo vidjeli.

"Pogled u budućnost", napisala je Nina kratko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Uvijek kraljica", "Ekstra fotka", "Make-up top", "Ova slika uredno može na naslovnicu Voguea, "Kao J. Lo", "Ljepotica", "Mačka na vrućem limenom krovu", "Woow, kakva fotka, bravo Nina", "Prelijepa si", "Najljepša žena na Balkanu", neki su od komplimenata koje je dobila u komentarima od vjernih obožavatelja.

Inače, Nina je posljednja domaća glazbenica koja je prije širenja koronavirusa održala koncert u zagrebačkoj Areni koji će svima ostati u sjećanju kao jedan od najboljih u njezinoj bogatoj karijeri.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) +0 Princeza Margaret (Foto: AFP) Celebrity Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene