Uvijek posebna!

Nina Badrić u dvije spektakularne haljine zabljesnula je u posebnoj večeri, u verziji jedne zbilja je ne viđamo često!

Nina Badrić Nina Badrić Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na koncertu Želim život - 2 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Nina Badrić na koncertu Želim život - 6 Nina Badrić na koncertu Želim život - 5 Nina Badrić na koncertu Želim život - 4 Nina Badrić na koncertu Želim život - 3 Nina Badrić na koncertu Želim život - 7 Nina Badrić na koncertu Želim život - 8 Nina Badrić na koncertu Želim život - 10 Nina Badrić na koncertu Želim život - 11 +3 Nina Badrić na koncertu Želim život - 12 Galerija

Nina Badrić je na koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina zablistala u dvije prekrasne haljine.

Tradicionalni 16. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina i ove se godine nije mogao održati uživo zbog epidemioloških okolnosti, no Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima domaćih zvijezda, među kojima je ove godine bila i Nina Badrić.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Pjevačica je za ovu prigodu pripremila dvije spektakularne haljine u kojima je istaknula sve svoje adute, a teško je odlučiti koja joj stoji bolje.

U kratkoj crvenoj metalik haljini s resicama, u prvom planu našle su se Ninine noge, ali i uski struk koji je istaknula remenom.

Njezin drugi odabir je bila elegantna dugačka srebrna haljina s dubokim dekolteom i krojem koji naglašava ženstvene obline.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Drugi izvođači na ovogodišnjem koncertu Želim život su Severina, Petar Grašo, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec.

Telefonska linija kojom možete podržati plemenitu akciju i rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je cijeli prosinac, a pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene