Slavljeničko raspoloženje ne jenjava, a glavna tema danas je pobjeda Hrvata nad Argentincima.

Galerija


Veličanstvenu pobjedu Vatrenih nad Argentincima slavi cijela Hrvatska, a slavljeničkom raspoloženju pridružile su se i cure i žene nogometaša, kao i ostale slavne Hrvatice. Franka Batelić emotivno se osvrnula na činjenicu da je Ćorluka proslavio na utakmici svoj stoti nastup za Vatrene.

Vezani članci Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu? Ivan Bubalo (Foto: Facebook) Splitski menadžer koji ne štedi nikog: Evo tko se i zašto našao na udaru njegovih kritika

"Danas se pisala povijest! Croatia - Argentina 3:0 i Vedranov veliki stoti nastup za Hrvatsku!!! Preponosna i presretna!!! Sav trud, disciplina i fokus se isplatio. Svima si nam uzor! Volim te Vekiiiii!", napisala je uz fotografiju na kojoj poziraju zajedno Franka Batelić. Sretna je bila i Josipa Perišić, koja je suprugu prva čestitala i to u društvu njihovo sina Leonarda.

Strastvena navijačica je i Lidija Bačić. Iako je prije utakmice prognozirala da bi moglo biti neriješeno, rado se kasnije ispravila! "Pobjedaaaaaaa! Tko šiša moju prognozu, ovo sam htjela", poručila je Lidija. Ekipu je podržala i Nina Badrić, koja je jedna od pjevačica na singlu "Tako se voli". Podijelila je singl i poručila da se tako igra.

 

#takoseigra #takosevoli #messisevracakuci

A post shared by Nina Badric (@badrich) on