Apsolutna dominacija Vatrenih

Lidija Bačić izbacila grudi i posula se pepelom zbog Vatrenih: "Tko šiša moju prognozu..."

Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Franka Batelić (Screenshot: Instagram) Galerija

Slavljeničko raspoloženje ne jenjava, a glavna tema danas je pobjeda Hrvata nad Argentincima.

Veličanstvenu pobjedu Vatrenih nad Argentincima slavi cijela Hrvatska, a slavljeničkom raspoloženju pridružile su se i cure i žene nogometaša, kao i ostale slavne Hrvatice. Franka Batelić emotivno se osvrnula na činjenicu da je Ćorluka proslavio na utakmici svoj stoti nastup za Vatrene.

Pogledaj i ovo Ivan i Josipa Perišić "Sretno ti ljepoto naša!" Ivan Perišić podijelio dio atmosfere obiteljskog slavlja, sve je bilo ispunjeno preslatkim detaljima!

"Danas se pisala povijest! Croatia - Argentina 3:0 i Vedranov veliki stoti nastup za Hrvatsku!!! Preponosna i presretna!!! Sav trud, disciplina i fokus se isplatio. Svima si nam uzor! Volim te Vekiiiii!", napisala je uz fotografiju na kojoj poziraju zajedno Franka Batelić. Sretna je bila i Josipa Perišić, koja je suprugu prva čestitala i to u društvu njihovo sina Leonarda.

Strastvena navijačica je i Lidija Bačić. Iako je prije utakmice prognozirala da bi moglo biti neriješeno, rado se kasnije ispravila! "Pobjedaaaaaaa! Tko šiša moju prognozu, ovo sam htjela", poručila je Lidija. Ekipu je podržala i Nina Badrić, koja je jedna od pjevačica na singlu "Tako se voli". Podijelila je singl i poručila da se tako igra.

 

Danas se pisala povijest!! Croatia-Argentina 3:0 i Vedranov VELIKI 100ti nastup za Hrvatsku!!! Say whaaaat?!?! @corlukav05_14 preponosna i presretna!!! Sav trud, disciplina i fokus se isplatio. Svima si nam uzor! Volimo teeeee Vekiiiiii!!!! #nizhnynovgorod #croatiaargentina #fifaworldcup #historicmoments #momentstoremember

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

#takoseigra #takosevoli #messisevracakuci

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

Pobjedaaaaaaaaa Tko šiša moju prognozu Ovo sam htjelaaa Hrvatskaaaaaaaaaa... #football #croatia

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene