Nina Badrić gostovala je u emisiji Ivana Ivanovića, gdje je promovirala svoj novi album, ali i komentirala situaciju u zemlji.


U poznatom showu beogradskog voditelja Ivana Ivanovića gostovala je Nina Badrić, promovirajući novi singl. U kultnom showu otkrila je Nina duhovitom voditelju brojne smiješne detalje iz svog života, a počastila je i njega svojim imitatorskim vještinama. 'Kod nas je sve amerikanizirano. Kod nas je super, sad se raspala vlada, nama je to fun skroz', rekla je Badrić, našalivši se na situaciju u zemlji.

Vezani članci Nina Badrić - 4 Nina poželjela dobro jutro u svom stilu, pa izazvala brojne reakcije: "Jednostavno nije fer" Nina Badrić Nina bezbrižno uživa u zadnjim danima ljeta, u crvenom badiću istaknula liniju i dekolte: "Ti si top i šlus"

U duhovitom tonu, nastavila je razgovarati s Ivanovićem, koji će stići ovog ljeta i u pulsku Arenu gdje će pratiti njezin prvi koncert u Areni. Otkrila je Nina i zašto nosi gaće naopako.

'Jedna gospođa u Sarajevu, od nekih 78 godina, stalno je išla za mnom. Mislila sam da mi nešto hoće dati, ali ona je meni rekla 'Nina, bolan, okreni gaće', mnogo si lijepa i dobra, da te netko ne urekne. Ja sam rekla odmah!', ispričala je Badrić anegdotu.