Kratko i jasno

"Bez novca nema raja": Nina Badrić uputila jasnu poruku muškarcima, no oni je nisu dobro primili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Nina Badrić objavom na Instagramu poručila je što zapravo očekuje od muškarca.

Slavna hrvatska pjevačica Nina Badrić svojom je najnovijom objavom jasno poručila što očekuje od muškarca. "Ako muškarac očekuje od žene da bude anđeo u njegovom životu, onda prvo mora stvoriti raj za nju. Jer, anđeli ne žive u paklu", stoji na fotografiji koju je na Instagramu objavila Nina.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

No, muški dio populacije i nije posebno oduševljen njezinom objavom. "Muškarci ne očekuju anđele" i "Bez novca nema raja" bili su samo neki od komentara na objavu slavne pjevačice.

Podsjetimo, pjevačica se 2012. godine razvela od šest godina mlađeg Bernarda Krasnića s kojim je u braku bila šest godina. Nakon što se razvela od Krasnića, Ninu Badrić često povezuju s mlađim muškarcima. Našli su se tu Goran Bogdan i Janko Popović Volarić, no Nina je oštro demantirala te veze.

''To je valjda zato što mene mlađi vole. A potpuna je neistina i laž da ja volim mlađe. Ja sam samo jedanput bila u braku s mlađim i to će me vjerojatno pratiti cijeli život kao jedna predrasuda. Moje veze su prije toga bile nekako uvijek s muškarcima koji su bili stariji od mene, i nekako više volim zrelost i iskustvo. Netko se sjetio i prenio vijest da sam u vezi s naprimjer Goranom Bogdanom. Nikad s čovjekom nisam bila u vezi, nikad s čovjekom nisam ništa imala, nikad se s čovjekom nisam čak ni družila privatno'', kazala je ranije za IN Magazin.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene