Nina Badrić i Petar Grašo zajedno su se otputili u Ameriku, gdje će održati zajedničku mini turneju.

Galerija


Naši popularni pjevači Nina Badrić i Petar Grašo otputili su se u daleku Ameriku, točnije u New York, grad koji nikad ne spava, u kojem će zajedno nastupiti.

Vezani članci Nina Badrić Ovo su najslušanije domaće pjesme u 2019. godini, jeste li ih pjevušili i vi? Severina i Petar Grašo (Foto: Instagram) Popularni pjevač otkrio što ga najviše veseli ali i što priprema publici koja ga generacijama obožava

Ninu i Petra povezuje dugogodišnje prijateljstvo, a sada će zajedno odraditi i manju turneju, na kojoj im društvo pravi i glazbenik Ante Gelo.

Nina se fotografijama iz New Yorka pohvalila na svom profilu na Instagramu, a objavila je i onu u kojoj se ruku pod ruku šeće s Petrom.

"Sigurnim koracima... 19. 12. New York. Tu sam, tu ostajem", napisala je Nina.

"Legende", "Mojih dvoje najdražih", "Kupi Nini bundu, da je zima na proguta", "Blago vama", "Nina, zakopčaj se", "Slatki ste, uživajte", "Društvo lijepo, ti još ljepša, i to sve u New Yorku, pa gdje ćeš ljepše", samo su neki od brojnih komentara koje su dobili od obožavatelja.

Ni Nini ni Petru ovo nije prvi posjet Americi, već su imali prilike nastupati tamo, ali im je prvi zajednički, što stvara dodatnu dozu sreće Hrvata koji tamo žive i koji se vesele što će uživati u njihovim koncertima.

Ni policajac nije mogao skinuti pogled s njezinih oblina u tajicama, no one pripadaju samo jednome