Sve zgodnija i zgodnija!

Zbog vatrene haljine Nini Badrić pišu da je kao vino, a ona je pokazala i svoju najdražu pratnju

Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 5 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić - 10 Nina Badrić - 9 Nina Badrić - 8 +25 Nina Badrić - 7 Galerija

Nina Badrić nastupila je u Trogiru, a publiku je oduševila u predivnoj crvenoj haljini koja je istaknula njenu figuru.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih pjevačica Nina Badrić nastupila je u Trogiru, a za svoj koncert odabrala je dugu crvenu haljinu koja je istaknula Nininu figuru.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Naramenice su lagano padale s ramena, a haljina je imala i lagani dekolte. Nina je kombinaciju upotpunila vatrenom nijansom ruža za usne te je kosu uvinula u valove, a objavila je i fotografiju s djevojkom za koju je istaknula da joj je najbolja pratnja za izlazak. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Tijekom dana, Nina je dokazala da voli crvenu boju i da joj ista savršeno stoji pa je nosila i kombinezon zanimljivog kroja s prorezima na nogama i bez naramenica, a na tkanini bijele boje kombinezon je bio popunjen s puno crvenih usana koje su predstavljale poljupce.

Neda Parmać u komentarima joj je ostavila još pusa, ''ako joj fali još koja'', a Nini se javila i glumica Nataša Janjić.

''Nina, izgledaš sjajno!'', napisala je, a s njom se složio i ostatak Nininih pratitelja.

''Nina, vi ste kao vino'', napisala je jedna obožavateljica. ''Ma ti si sve zgodnija i zgodnija'', ''Kakva ljepotica'', ''Prelijepa!'' pisali su joj ostali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je nedavno proslavila i svoj 50. rođendan, koji je s nestrpljenjem očekivala, a dugo je najavljivala kako će proslava biti poput male svadbe.

Mnogo pompe izazvala je i Ninina bijela haljina s velikim ukrasom na trupu, a Nina je za IN Magazin otkrila koje je značenje haljine koju je nosila.

''E, pa, ovo je haljina koja ima jednu posebnu priču. Ja sam si je naručila sebi za rođendan još prije četiri mjeseca, novosadski dizajner Mihano Momoza, koji je mene odavno oduševio svojim kreacijama. Onda sam ga nazvala i rekla da želim baš tu haljinu, haljinu cvijet za svoj rođendan jer mi simbolizira novi život i mora biti u bijeloj boji i to je bilo to'', otkrila je Davoru Gariću.

Na proslavi jubilarnog rođendana bili su mnogi poznati koji su njezini dobri prijatelji, a pjevačica je rekla kako je proslavom jako zadovoljna, a sada kreće u nove pobjede.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum +7 Heidi Klum Celebrity Heidi Klum u 50. godini objavila fotku u toplesu, a onda golišavim videom napravila pomutnju među fanovima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 2 Lais Ribeiro - 2 Lais Ribeiro - 1 +27 Vjenčanje Lais Ribeiro i Joakima Noaha - 2 Celebrity Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene