Na Facebook profilu

Nina Badrić demantirala vezu s kolegom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su samo prijatelji - NIna je sve objasnila

Slavna pjevačica Nina Badrić na svom je Facebook profilu demantirala vezu s kolegom Mirzom Šoljaninom

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

'Prisiljeni smo demantirati neistine i lažne navode bosanskog tabloida.Nina Badrić nije u intimnoj vezi sa Mirzom Šoljaninom, osim sto su vezani, na obostrano zadovoljstvo prekrasnim duetom 'Duše su se srele'. Intimni život glazbene dive je kao i do sada isključivo samo njezina privatna stvar, a naklapanja 'bliskih i pouzdanih izvora' koji su do sada glazbenicu pokušavali spajati čak i sa osobama koje Nina Badrić niti ne poznaje ostati će i dalje pucanj u prazno.Odvjetnički tim Nine Badrić biti će prisiljen dići sudsku tužbu protiv svakoga tko iznosi pa i prenosi neistine u vezi privatnog života Nine Badrić. Sav prihod od sudske tužbe glazbenica ce sa posebnim zadovoljstvom donirati u humanitarne svrhe', piše na Nininom Facebook profilu.

Njih su se dvoje upoznali 2011. godine na finalu glazbenog natjecanja, kad je Nina bila gost večeri, a godinu dana kasnije snimili su i duet 'Duše su se srele'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene