Novi lik, ali i uzbuđenja

Nikša i Jakov susreću Esmu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucijan je spreman izvršiti svoju osvetu nad Jakovom i Dinkom, no naljuti se kada shvati da Dinka nema.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetni kino hit 'Izgubljeni princ' - novi rekord hrvatskog filma!

Jakov i Nikša su zbunjeni kada uvide da je Tonči poslao Lucijana s novcem, te Jakov zove Tončija kako bi mu potvrdio Lucijanove navode.

>> 'Larin izbor' osvojio i Egipćane!

Jakov nema druge nego povjerovati Lucijanu te mu otkriva Dinkovo skrovište. Istodobno, Dinko želi otići iz napuštene kuće, no tamo ga nalazi mali prosjak koji ga upozorava da će Tristan pokušati prevariti Jakova i Nikšu. Dinko im odlazi pomoći ni ne sluteći da ga Lucijan drži na nišanu. Tristan uzima novce Nikši i Jakovu te odlazi, no presreće ga ljutiti Dinko. Nikša i Jakov shvaćaju da ih je Tristan prevario te da žena koju prate nije Karmen. Na zabavi upoznaju Esmu. Mate i Nikol odlaze na romantičnu večeru gdje uživaju i razmjenjuju nježnosti. Nakon večere, odlaze u kuću Zlatar gdje uživaju u zajedničkim trenucima u kojima ih zatiče Anđela.

 
Ana inzistira da Lara što prije ode iz kuće, te je Lara prisiljena poslušati ju. No, nakon razgovora sa Zlajom, Lara se odlučuje boriti za svoju obitelj. Anu to razbjesni te se njih dvije sukobljavaju. Lara odlazi reći Tončiju za Aninu ucjenu, no ne stiže jer Ana slaže kako je između njih sve u redu. Lara se odlazi potužiti majci i Leili u krčmu, ni ne sluteći da Ana ima pakleni plan. Pri odlasku iz krčme, Laru napadaju dva nasilnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene