POKAZALA EMOCIJE

Nikolinu Pišek okružio čopor pasa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Evo kako to izgleda kada ljubiteljicu pasa okruže životinje koje inače neizmjerno voli.

Nikolina Ristović poznata je ljubiteljica pasa. Koliko ih voli i koliko joj oni znače objavila je na svom Instagram profilu. 'Arthur, Beatrice, Elizabeth Taylor & Mike. Moja 'fantastična četvorka'. Uz njih moj smijeh postaje glasniji, moj osmijeh veći, a moj život malo bolji..', napisala je emotivna Nikolina. Slatka fotografija broji gotovo 1000 lajkova.

 

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Ljepotica mekog srca često govori o svojoj ljubavi prema životinjama, a nekoliko je puta spomenula i da ponekad skrbi o psima s ulice dok ih netko ne udomi.

'Pogledajte ovaj video i razmislite, želite li ovog psa…? Jer, od jučer imam upravo jednog takvog, promrzlog i gladnog, ostavljenog od vlasnika u Ugrinovcima, pored Beograda. Dosad vas nisam htjela maltretirati s mojom pasijom da spašavam svijet i ispravljam krive rijeke, no kada broj pasa o kojima brineš bude veći od 25, tada je vrijeme da vam se obratim', napisala je početkom godine Nikolina na svom Facebook profilu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene