Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Evo kako to izgleda kada ljubiteljicu pasa okruže životinje koje inače neizmjerno voli.


Nikolina Ristović poznata je ljubiteljica pasa. Koliko ih voli i koliko joj oni znače objavila je na svom Instagram profilu. 'Arthur, Beatrice, Elizabeth Taylor & Mike. Moja 'fantastična četvorka'. Uz njih moj smijeh postaje glasniji, moj osmijeh veći, a moj život malo bolji..', napisala je emotivna Nikolina. Slatka fotografija broji gotovo 1000 lajkova.

 

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Vezani članci In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati! Nikolina Pišek Ristović Seksi izdanje Nikoline Pišek: Pozirala u sakou, a ispod njega nije ništa odjenula

Ljepotica mekog srca često govori o svojoj ljubavi prema životinjama, a nekoliko je puta spomenula i da ponekad skrbi o psima s ulice dok ih netko ne udomi.

'Pogledajte ovaj video i razmislite, želite li ovog psa…? Jer, od jučer imam upravo jednog takvog, promrzlog i gladnog, ostavljenog od vlasnika u Ugrinovcima, pored Beograda. Dosad vas nisam htjela maltretirati s mojom pasijom da spašavam svijet i ispravljam krive rijeke, no kada broj pasa o kojima brineš bude veći od 25, tada je vrijeme da vam se obratim', napisala je početkom godine Nikolina na svom Facebook profilu.