Zavodljiva Hrvatica

Ova atraktivna i lijepa žena u savršenoj je formi, a umijeće trbušnog plesa naučila je putujući svijetom

Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 8 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 8 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 8 Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 11 Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 4 +0 Nikolina Stepic (Foto: Nova TV) Galerija

Nikolina Stepić ima vlastitu školu orijentalnog plesa, često nastupa, a želja joj je trbušni ples približiti i Hrvatima.

36-godišnja Nikolina Stepić već se 15 godina bavi trbušnim plesom.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Odskočna daska Ovim je kandidatima Supertalent promijenio život, a danas nižu i svjetske uspjehe!

2010. godine otvorila je i vlastitu školu orijentalnog plesa, a svakodnevno vježba te stalno nastupa.

Ipak, Nikolina je pronašla vremena da krajem listopada dođe na audicijsku emisiju sedme sezone Supertalenta kako bi pokazala svoje plesno umijeće te približila ljudima trbušni ples, koji je još mnogima tabu.

Kako bi njezin nastup bio nezaboravan, Nikolina se posebno potrudila, pa je i doslovno svijetlila na pozornici - nosila je svjetleća krila, što je oduševilo publiku, ali i žiri. Posebne riječi hvale za nju je imala Martina.

"Hvala ti što smo napokon vidjeli ljepotu ženskog tijela, ali i pravu plesačku tehniku i strast", poručila joj je.

Nikolina se prethodno bavila jazz danceom i suvremenim baletom, no već na prvom satu trbušnog plesa znala je da je to ples kojim se želi baviti u budućnosti.

Godinu dana živjela je u Egiptu, gdje je imala priliku plesati u pustinji te na brodovima, a od tamo naručuje i sve kostime, s obzirom na to da tamo i dalje živi njezina najbolja prijateljica.

"Arapi su generalno opušteniji i spremniji za ples od Hrvata, kojima za to ipak treba malo više poticaja", zaključila je nakon audicije, na kojoj je bila doista fantastična. 

A Nikolina je oduševila i u polufinalnoj emisiji, kako prekrasnim kostimom, tako i plesom. 

"Top i senzacija kako kaže Maja. Koreografija odlična, nadogradnja od zadnjeg puta je vidljiva. Tvoja energija prelazi i na publiku, bravo", poručio joj je Janko. "Imaš karizmatičnost i jako si simpatična. Poželjela sam biti u nekoj pustinjskoj oluji, usred šatora", poručila joj je očarana Martina.

"Uživao sam u nastupu, a tvoje su plesačice u nekim trenucima bile atraktivan dodatak tvom nastupu, a u nekim nešto drugo o čemu nećemo sada, ali sve u svemu top topčina", zaključio je Davor.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene