Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata TV voditeljica rodila je svoje drugo dijete, a kako je bila vitka u trudnoći nema problema ni nakon nje.


Nikolina Ristović je prije svega tjedan dana rodila drugo dijete, no ona je među sretnicama koje nemaju problema s kilogramima. Viđena je u gradu kao šopingira uz pratnju svojeg kućnog ljubimca, a pohvalila se i na Facebooku vitkom figurom.

Stigle su i prve fotografije - mama i beba uživaju kod kuće!

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić pokazala poveći trudnički trbuh: "Moj zadnji posjet studiju u jednom komadu" Iva Jerković, Ante Burazin, Mate Rončević (Foto: Instagram) Najsretniji dani: Prelijepa Iva Jerković više ne skriva sve veći trudnički trbuh

'Sreća je: kada imaš najboljeg muškarca i stariju seku koji čuvaju bebu da mama malo udahne zraka i malo se naporedi. Jer je bogami, zaslužila... I, da, nisam se niti u ludilu mogla nadati da ću se ikada veseliti - odlasku u poštu. Najuzbudljiviji izlazak u proteklih petnaestak dana', napisala je Nikolina na Facebooku.

 

Iako se još ne zna ime djevojčice koju je dobila sa suprugom Vidojem, objavila je njezinu prvu fotografiju malene ručice. Nikolina je neko vrijeme razmišljala hoće li svoje drugo dijete roditi u Beogradu ili Zagrebu, ali pobijedio je ipak Zagreb gdje je rodila i svoju prvu kćer, 17-godišnju Hanu.
 

 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook