Šminka, frizura, garderoba – voditeljica uvijek izgleda najbolje što može. No, ne libi se pokazati i svoje manje glamurozno lice.


Nikolinu Ristović rijetko viđamo ako nije u svom besprijekornom izdanju. Šminka, frizura, garderoba – voditeljica uvijek izgleda najbolje što može. No, ne libi se Pišek ni pokazati svoje drugo, ležernije lice. Ovog puta na Instagramu je pokazala kako to izgleda kada se tek probudi. Njezin jutarnji selfi privukao je pozornost na Instagramu.

Vezani članci Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Nikolina Pišek posvetila objavu suprugu i izazvala burne komentare Nikolina Ristović (FOTO: Instagram) Vraća se Nikolina! Nedavno je otišla s televizije, ali nije izdržala! Evo gdje će raditi

Pozirala je sama sebi, bez trunke šminke, pomalo otečena od buđenja, s naočalama za vid. Pokazala je i svoju veliku tetovažu, koju je nedavno napravila. Slatka je Ristović i u ovom izdanju, s naočalama i velikom dioptrijom. "Jutarnje slijepilo. Svijet kroz naočale s dioptrijom - 7,5", napisala je voditeljica ispod svoje jutarnje fotografije.

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on