Zbog velikih usta

Oglasila se nakon prozivki! Evo koliko su Nikolinu pogodile kritike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikolina Ristović ex Pišek objavila je fotografiju i dva videa nakon što je doživjela hajku na Instagramu, a sve zbog njezinih većih usnica.

Nikolina Ristović doživjela je brojne prozivke na društvenim mrežama, na koje se vratila nakon dva mjeseca. Obožavatelji su je prozvali zbog povećih usana nakon što je objavila kratki video u kojem je do izražaja došlo njezino poprsje, ali i usne. Iako nije odmah reagirala, oglasila se nakon svih prozivki. Objavila je fotografiju na kojoj leži na ležaljci uz bazen.

Pogledaj i ovo Nikolina i Vidoje Ristović Mjesec dana nakon smrti Srpski mediji objavili rezultate obdukcije Vidoja Ristovića, udovica Nikolina odbila je to komentirati

Uz objavu je napisala: "Život je ponekad stvarno k**a". Time je jasno dala do znanja što misli o svim prozivkama. Nakon toga objavila je na Instagramu i dva videa, koja su zabilježila nastupe Madonne i Lennyja Kravitza. "Kad Madonna pjeva za tebe dok večeraš, onda si vjerojatno na pravom mjestu", napisala je Pišek uz video. Čini se da je prozivke nimalo ne diraju!

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

 

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene