Nikolina Pišek Ristović nova je gošća zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović zvijezda je nove epizode zabavnog serijala "Fakap" u kojoj će Miji Kovačić i Idi Prester otkriti neke dosad neispričane trenutke iz svog života.

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Franka Batelić bez dlake na jeziku o neugodnim životnim trenucima: ''I cijela cica je završila vani, to je snimljeno!'' Mia Kovačić, Ida Prester Kakve veze ima Dalibor Petko sa striptizom i zašto su umalo stradale štikle Ide Prester, saznajte u novoj epizodi "Fakapa"!

Tako je ispričala sve o incidentu s njezinim psom i susjedovom mačkom, a otkrila je zašto se Severina jako ljuti na nju te joj u emisiji poslala ispriku, a hrabro je prihvatila i izazov koji su joj Mia i Ida zadale.

Ovime se nastavlja potraga za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

 

Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina

Iznenada preminuo naš nagrađivani glumac i redatelj Saša Anočić, imao je 52 godine