Što se to dogodilo?

Pogledajte kakvu poruku Nikolina Pišek ima za Severinu: "Ako joj netko može javiti da pogleda ovaj video ili tako nešto..."

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nikolina Pišek Ristović Galerija

Nikolina Pišek Ristović nova je gošća zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović zvijezda je nove epizode zabavnog serijala "Fakap" u kojoj će Miji Kovačić i Idi Prester otkriti neke dosad neispričane trenutke iz svog života.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Ajoj! Nives o poljupcu koji neće tako lako zaboraviti: "Dočekao me i poljubili smo se, znači to je bio najodvratniji poljubac ikad!"

Tako je ispričala sve o incidentu s njezinim psom i susjedovom mačkom, a otkrila je zašto se Severina jako ljuti na nju te joj u emisiji poslala ispriku, a hrabro je prihvatila i izazov koji su joj Mia i Ida zadale.

Ovime se nastavlja potraga za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

  1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr) +8 Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene