''Znam tko bi to blagoslovio''

Nikolina Pišek o teškom periodu u kojem se našla: ''Znam da će biti uspona i padova, ali...''

Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Ristović - 2 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Ristović - 1 Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 7 Nikolina Ristović - 6 Nikolina Ristović - 4 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović +16 Nikolina Pišek Ristović Galerija

Nikolina Pišek u emotivnom postu otkrila je kako se trenutačno osjeća nakon što je izgubila supruga, a objavila je i nove fotografije pozirajući s ružama na glavi.

Nikolina Pišek Ristović odlučila je stati na kraj tužnim temama i danima koje je provodila nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović njezina borba Nikolina Pišek oglasila se poslije teških optužbi svekra koje on ne prestaje iznositi u srpskim medijima

Na svojem profilu na Instagramu objavila je nekoliko fotografija pozirajući s ružama na glavi u crvenoj čipkastoj haljini, a u opis je napisala motivirajuće riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

''Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio…'' započela je svoj opis.

Nikolina se pohvalila da je bila na tretmanu pomlađivanja kože lica i tome zahvalila za mladoliki izgled bez fotošopa, međutim dok jedni smatraju da je prošlo premalo vremena da krene dalje, drugi su joj odlučili biti podrška i napisati joj riječi utjehe. 

''Najdivnija Nikolina; prošla sam kroz bol koji trenutno prolaziš ti... Glavu gore, bol neće proći, ali će utihnuti, vezati se za tebe i biti u kutku srca da te podsjeti s vremena na vrijeme što je moglo biti, a nije... Želim ti od srca svu hrabrost svijeta!'' napisala joj je jedna pratiteljica.

''Bravooo tako i treba, život ide dalje, kad ti se plače, isplači se, ako ti se smije, smij se, sama ćeš sebi najbolje pomoći'', složila se druga pratiteljica.

Podsjetimo, Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona je u vezi s novinarom Markom Cigojem dobila kćer Hanu. Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 +13 Indira Levak - 1 Celebrity Indira u neobičnom bodiju pokazala vidljive rezultate odlazaka u teretanu, komad materijala koji je nosila nije puno sakrio!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 +14 Lidija Vukičević - 2 Celebrity Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ''Ovo je anđeoska ljepota!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene