Sve je dirnula

Nikolina Pišek javila se s mora i poslala znakovitu poruku: "Svima koji su zaglavili kao i ja"

Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović +16 Nikolina Pišek Ristović - 1 Galerija

Nikolina Pišek Ristović oglasila na Instagramu i otkrila kako je trenutačno na moru, pa poslala znakovitu poruku svojim pratiteljima.

Nikolina Pišek Ristović se nakon teškog perioda i gubitka supruga Vidoja otputila na more, a kako se trenutačno osjeća otkrila je i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pa poslala i znakovitu poruku.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović ''Znam tko bi to blagoslovio'' Nikolina Pišek o teškom periodu u kojem se našla: ''Znam da će biti uspona i padova, ali...''

"Ne mogu promijeniti smjer vjetra, ali mogu prilagoditi svoja jedra da uvijek stignem do odredišta. Anđeli nek' te čuvaju kada vrijeme oboli, Da li čovjek sve, baš sve, na kraju preboli..?", napisala je Nkolina uz video s broda koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Uz to je poslala poruku i svima onima koji su, kako kaže, zaglavili u tuzi.

"Moja poruka svima koji su zaglavili u boli i tuzi kao što sam bila ja. Ne bojte se, jer kad se bojite, zatvorite se. A kad otvorite srce i um, ono što se vraća iz univerzuma čista je ljubav i radost. I počnete shvaćati da su vaši najmiliji još uvijek s vama, nema krivice, osuda, bijesa, samo čista i bezuvjetna ljubav. A to vam daje slobodu da nastavite dalje", poručila je Nikolina.

Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je otputovala u Beograd, u kojem su je snimili fotografi ispred njihova stana. U braku su bili od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona je u vezi s novinarom Markom Cigojem dobila kćer Hanu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone +8 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 5 Celebrity Udala se kći najbogatije Hrvatice, intimna ceremonija održana je u njenom domu, ali raskoši nije nedostajalo

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 +9 Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Celebrity Naša najseksi plesačica i poznati glumac nisu krili zaljubljene poglede, a zbog njezine haljinice okretale su se glave!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene